gallery/65512398_10161864309175363_6189507267532947456_o

Nele Sohier

 
www.nelesohier.be

 

Ik ben Nele, 32 jaar en trotse mama van 2 kinderen.

gallery/nele sohier
gallery/jovdb

Iets meer dan 10 jaar geleden kregen 4 studenten aan de Ugent de opdracht een onderzoek uit te voeren rond het belang van buikligging bij baby's. We onderzochten of advies over buikligging via een brochure en videomateriaal, de motorische ontwikkeling en de schedelvervorming van baby's positief zou beinvloeden. Deze boeiende thesis liet ons niet los in ons dagelijks werkveld waardoor we graag vooruit op de buik nieuw leven willen in blazen!

 

Graag danken wij dan ook iedereen die al aan dit project heeft meegewerkt!

 

Eline Van Den Abeele

 
www.kinderkinezulte.be

 

Ik ben Eline, 32 jaar en trotse mama van 3 kinderen. Ik hou ervan om kinderen hun mogelijkheden te ontdekken en samen met hen op zoek te gaan naar de volgende stappen in hun motoriek. Vooruit op de buik heeft me sinds ik afgestudeerd ben niet meer los gelaten en ik ben blij dat ik de boodschap mag verder uitbrengen.

Jo Van Den Broeck

 
www.kinegroepspraktijk.be

 

Ik ben Jo, 32 jaar en trotse mama van 2 kinderen. Bijna mama van 3 kinderen.